Knowlegde Process Outsourcing Online wat is dat?

In navolging van de uitbesteding van IT-gerelateerd finance, HR werk en complete businessprocessen (bpo), wordt ook expertise op een specifiek expertise gebied steeds meer uitbesteedt. De markt voor Knowledge-Process-Outsourcing-Online (kpo(o)) is in Nederland sterk groeiende. Immers zijn bedrijven en organisaties in een flexibele arbeidsmarkt steeds meer zoekende naar een flexibele expertise netwerk. Ofwel een flexibele schil.

Hoewel Knowledge-Process-Outsourcing-Online (kpo(o)) in Nederland en EU nog voor organisaties en bedrijven nog vaak onbekend terrein is, is het in andere landen zoals de VS en Duitsland goed ingeburgerd. Door dicht bij hun core business te blijven en een specifiek expertise diensten en expertise-gebieden uit te besteden kunnen deze bedrijven die de verandering omarmen meerwaarde bieden zowel intern als extern.

Regelgeving

Opdrachtgevers die experts zoeken in een flexibele arbeidsmarkt en zelfstandige experts die aantoonbaar meerdere opdrachtgevers dienen te bedienen in het kader van de wet Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (wet DBA of nieuwe regeling) zijn samen zoekende naar een (flexibele) schil en een oplossing. Door op basis van Knowledge-Process-Outsourcing-Online te werken verkrijgt de opdrachtgever, de expert maar ook de wetgever inzicht dat men niet kan spreken van een loon dienstverband. Tevens wordt de machtverhouding van onze partners geheel weggenomen immers kunnen zij aantonen dat zij experts vinden en uitbesteden zoals de wetgever dit voor ogen heeft.

Knowledge-Process-Outsourcing-Online is de oplossing voor opdrachtgevers en zelfstandige experts. 

Uniek: Expertise register

Een netwerk dat werkt. Het Expertise register is gekoppeld aan een proces en zoekmachine. Door deze koppelingmaken experts gebruik van de unieke expertise rotonde waar opdrachtgevers zelfstandige experts kunnen vinden op expertiseniveau. Opdrachtgevers kunnen op ieder expertise gebied een expertise register inrichten waarbinnen zij hun zelfstandige experts kunnen vinden en uitbesteden waardoor zij beschikken over een (flexibele) expertise netwerk. Experts beschikken over meerdere afslagen op de expertise rotonde naar (meerdere) relevante (omzet) opdrachtgevers.

Als expert aanmelden

Als opdrachtgever aanmelden

Terug naar het overzicht

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen