Ervaringen van partners

Hieronder treft u een overzicht aan van partners die gebruik maken van het expertise register incombinatie met de expertise zoekmachine. Wilt u ook een expertise register voor uw organisatie? Start een gratis DEMO.

LoyalExperts.com maakt gebruik van het expertise register. Onze KPO-experts zijn dagelijks opzoek naar experts voor onze partners die wij ondersteunen bij het vinden van experts binnen een bepaalde expertise case. In combinatie van het expertise register en de expertise zoekmachine (lextool) vinden wij erkende experts.

DAS rechtsbijstand en onze rechtsbijstand juristen maken gebruik van het expertise register bij het vinden van experts bij de meest uiteenlopende juridische conflicten. De DAS rechtsbijstand werkt samen met Loyalexperts.com en worden ondersteund door expertise regisseurs. Door de juiste ondersteuning wordt het vinden van de juiste expert versneld.

Inspectie Managment Nederland (i-nl.nl) is gespecialiseerd van het managen van een extern bouwkundig inspectie netwerk. Het expertise register gebruiken wij om vastgoedinspecteurs te vinden en indien geschikt toe te laten tot ons gemanaged expertise netwerk.

De Hypotheekadviseur.nl maakt gebruik van het expertise register om experts voor onze clienten te vinden. Middels het register en een lextool account kunnen onze franchise nemers meerwaarde bieden binnen het hypotheekproces.

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen